Geroosterde zoete aardappel met Thaise pindasaus
20 min bereidingstijd
15-20 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220 °C. Spreid de aardappelblokjes uit op de bakplaat en bestrooi ze met de komijn. Bak de aardappelblokjes in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten bruin en gaar. Schep halverwege om.
- Breng de kokosmelk met de currypasta en de pindakaas tegen de kook. Roer glad en laat tot een mooie sausdikte inkoken.
- Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in dunne schijfjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en hak het vruchtvlees klein.
- Verdeel de aardappelblokjes over 4 borden. Schep er wat pindasaus over en bestrooi met de radijskiemen, de rode peper en de gebakken uitjes.
- Leg de mango erbij en serveer de rest van de pindasaus apart.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 635 kcal
- 32 g vet waarvan 12 g verzadigd
- 74 g koolhydraten
- 7 g eiwit
- 10 g vezels
- 1,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen